att vara starkskör

“och just nu….jag känner mig stark-skör”, hör jag min röst säga häromdagen, den första gången jag träffar en massa nya människor som jag ska komma att samverka med. Ett nytt sammanhang. Nya ansikten. Nya känslor. Nya utmaningar.
Och tydligen nya ord för att beskriva denna känsla.

S T A R K S K Ö R

Jaha, vad kan det vara för en känsla? Undersöker den under kvällen och cyklandes på vägen hem genom ett Stockholm som förför mig med sina silhuetter i solnedgången. Jag cyklar mot solnedgången och vänder mig om i hopp om att finna månen vid horisonten. Den sover ännu.

Share

9 thoughts on “att vara starkskör

  1. Känner igen mig! Har du läst “Drunkna inte i dina känslor”? De skriver mycket om stark-skör. Minns inte författarnamnen just nu, men du hittar den!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.