Therese Tess Mabon

Förändringsledare, Expanderare, Maximerare och Coach

Blogger Boot Camp 2015

Idag hade jag förmånen att få delta vid den åttonde Blogger Boot Camp – arrangerad av Träningsevent! Jag provade ett par olika klasser och lyssnade till en föreläsning. Mest inspirerande passet idag var Boom med Anna Sunneborn, skönast var yinyoga med Sofi Ringsten och jobbigast Moveoo med Jose Nunez. Och föreläsningen? Jo, Jacob Gudiol levererade en timmes insikter och kunskap. Nästan allt vi behöver veta om Skitmat.  Och roligast under dagen – att Astrid berättade att Kajak och uteliv ska dra igång SUP-Yoga 🙂

Tack Mela och ditt gäng för denna dag!! Imorgon kommer jag njuta av träningsvärken 😉

Första bilden då? Jo, jag missade första passet och tog en morgonpromenad i solgasset med bästa Snowy förstås.

Share

Previous

Hur vet vi det?

Next

Varför är jag med i #blogg100?

5 Comments

  1. Tack för att du var med och fyllde på med energi:-)

  2. Tack för att du kom, kämpade och körde! Hoppas vi ses nästa år! Kram Sofia

  3. Kul ni verkar haft! Nästa år skulle jag också vilja försöka vara med!

Leave a Reply

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén