Borta bra hemma bäst

I fredags flög jag söderut. Till Krakow och en helg med 7 kvinnor + jag. I åldrarna 21 till 74 och anledningen = att fira min systers försenade födelsedagsresa…..

Alltid lika härligt att komma ovan molnen….och att möta solen. Likaså på hemvägen idag på väg norrut. Sol och fantastiska moln. Tills vi kom närmre Sverige. Då skingrades molnen. Först en underbar inflygning över Öland, Ölandsbron och Kalmar och så mitt hus. Japp, en alldeles speciell känsla att flyga över sitt eget hus på vägen hem från en resa.

Borta bra, men hemma bäst.

SparaSpara

Share

7 thoughts on “Borta bra hemma bäst

  1. Älskar att flyga! Blir en tur till LA i höst, annars blir det mest på resor med husbilen framöver. Kommer sakna att vara ovan molnen, tur man kan åtgärda den abstinensen om den blir för intensiv. Jag skulle verkligen vilja besöka både Auschwitz och Birkenau, det står på önskelistan, även om jag förmodar jag kommer må väldigt dåligt både under tiden och efteråt. Men så viktigt att låta det ta plats i kroppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.