Erbjudanden

För dig & er privat

Relationscoaching

Ni träffar mig för att få hjälp att jobba i och med er relation. En första träff/konsultation på 30 minuter är kostnadsfri. Till denna träff kommer ni förberedda med er egna eller en gemensam intention kring er relation. När ni därefter bestämmer er för att boka relationscoaching så träffas vi vid 5 tillfällen under ca 3 månader.
Du bokar mig via e-post. 

Personlig coach

Du har en period i livet som inte riktigt flyter på som du vill. Det kanske känns motigt och eller som en rejäl uppförsbacke. Du behöver en coach. En första konsultation/träff på 30 minuter är kostnadsfri. Träffar kan ske fysiskt eller via Skype/liknande. Vanligtvis träffar jag mina klienter vid 5 tillfällen under en period av 3 månader.
Du bokar mig via e-post. 

Stresscoach – enskilt eller i grupp

Du upplever en lägre stresstålighet än tidigare i livet. Eller kanske upplever du att det är för mycket stress i ditt liv. Vi träffas som coach och klient vid enskilda träffar. Eller så finns du i en befintlig grupp som vill prata mer om stress och lära sig mer om hur hantera den, lära känna den och få verktyg för att lära dig varva ner, använda stressen, avsluta stresscykeln, mm, mm.
Såväl gruppbokningar, mindre privata grupper, samt enskild coaching bokar sig via e-post. 

Sexsnack – samtal i grupp

Vi träffas i grupp (om ca 6 personer) vid 4 tillfällen och utgår vid varje tillfälle från ett diskussionsunderlag med förslag till fördjupningar. Du som har en grupp du träffar, kanske är det bokklubben, det gamla gymnasiegänget, en BVC-grupp eller liknande, hör av dig till mig och boka in er.
 Du bokar mig via e-post. 

Mindfulnessinstruktör

Håll utkik efter mina kurser för privatpersoner som jag idag leder på Mindfulnessgruppen. Länk till mindfulnessgruppen finner du här.

För företag och organisationer

Ledarutbildare, coach och mindfulnessinstruktör

Jag kommer till ditt företag/organisation och ger er möjligheter att ta till vara på verktyg för att hantera arbete såväl som liv. Vi träffas i grupp (om 8 – 12 personer) under 8 veckor. Fördelat på 5 – 9 tillfällen. Kortare träffar varvade med längre tillfällen (minst 1 heldag). Under dessa 8 veckor erbjuds alla deltagare att få tillfälle till individuell coaching vid 2 tillfällen á 60 minuter. Du bokar mig via e-post. 

Stresscoach

Jag kommer till ditt företag/organisation under 5-9 tillfällen och ger er en basnivå i att förstå stress, lära känna sin egen stress samt ge er verktyg för att hantera er individuella stress. Kortare träffar varvade med ett längre tillfälle. Individuell coaching för deltagarna ingår.
Eventuellt tillägg kan vara tillsammans med HR-avdelningen eller annan instans för att undersöka eventuella stress-fällor inom företaget/organisationen.
Du bokar mig via e-post. 

Konsult

Vi kommer överens om ett uppdrag som ni (ditt företag/organisation) behöver extern hjälp med. Jag arbetar med er och uppdraget tills vi nått till det uppsatta målet. Tveka inte att engagera mig i kortare såväl som längre uppdrag. Du bokar mig via e-post. 

Share
Translate »