Bloggen

Flyr du ifrån mig…

….när du åker till träningen? frågade jag maken häromdagen.

Nej, när jag behöver fly ifrån dig så grovstädar jag garderoben eller lagar en iPad eller liknande, svarar maken. 

……jag tror att vi alla har ett behov ibland av att fly undan och gömma oss för någon, eller det beteende den uppvisar eller det beteende jag själv kommer ta fram eller kanske grodor på väg att rymma från min mun…..

Ännu bättre om vi kan se och förstå varför vi vill fly och gömma oss och ännu, ännu, ännu bättre om vi kan göra den andra partnern uppmärksam på dessa punkter så att vi kan bli varse när vi närmar oss dem för att justera kursen som vi seglar just nu…..eller justera kursen hos oss själva…..

Share

Leader coach maximizer

One Comment

  • Ewa

    Känner så väl igen mig. Har ibland ett jättebehov av att gå in i min lilla bubbla och bara vara. Som tur är så känner vi varandra så väl att vi känner igen signalerna 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »