Artiklar

Hur feng shui-a vid ytterdörrarna?

   Det är dags att ta tag i att skapa en mer välkomnande känsla vid våra ytterdörrar. Våren är ju statistiskt redan här även om det inte upplevs så varje dag. Och i samband med det så vill jag öka välkommen-känslan redan när man ser vår dörr. Frågan är bara HUR? Och HUR kan jag feng shui-a dem?
Hela huset är Q-märkt så vi får inte förändra något på det yttre…och vi har en kinkig trädgårdsskötare i föreningen…så lite utmaningar finns det också 😉
På sommaren brukar jag lägga ut en trasmatta utanför dubbeldörren mellan krukorna typ. Vi får inte ha mer stenar på den sidan hävdar de som snöröjer…jag känner mest att det är dags att tänja lite på de så kallade reglerna!

Och efter inbrottet i lördags (läs mer här) så vill jag bjuda in på ett annat sätt till vårt Chatueax Bigarreaux!

Har du förslag eller tips – snälla kommentera nedan eller maila mig. Tusen tack så länge!

Inlägg 24 av 100 i bloggutmaningen #blogg100.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »