in the kitchen

by | Feb 15, 2016 | Artiklar | 0 comments

img_4427.jpgJag upptäckte en skatt långt in i ett skåp över kylen. Två burkar med torkade trattkantareller.
Och blev påmind om ett tips jag fått om att riva ner dem till ett fint mjöl. Ett svampmjöl. För att smaksätta såser, grytor och så vidare. Så raskt fram med vår assistent och rätt verktyg.

img_4426.jpg
Det blev inte så många trattisar som fick plats åt gången. Så när jag rivit alla, samlade jag mjölet igen för att kära det en gång till och se om det gick att få ännu mer finfördelat.

img_4429.jpg

När jag ändå hade maskinen framme så fick det bli lite mer malning. Av hasselnötter. Till glutenfria nötkakor. Ja, jag slängde även ihop en röra till hob-nobs. Raw style. De fick båda godkänt av sönerna.

img_4435.jpgimg_4434.jpg

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *