Therese Tess Mabon

Förändringsledare, Expanderare, Maximerare och Coach

jag och Amelia Adamo

Idag kikade jag in på Perfect Coach sida med mentorer för första gången. Scrollade ner på sidan med alla ansikten och korta beskrivningar och där – bredvid Amelia Adamo fanns jag och mitt nylle. Wow. Det är nog första gången jag är i samma sammanhang som Amelia. Än så länge. Jag vet ju inte vad som kan hända runt hörnet.

Kul var det och så visade det sig att den sidan med alla mentorer är en sida som visas olika varje gång en öppnar den, dvs jag är inte alltid bredvid Amelia. Här hittar du direkt till mig på Perfect Coach.

Skärmavbild 2016-07-17 kl. 16.26.46

 

Share

Previous

skriv, skriv, skriv

Next

om jag missar att nå ett mål

1 Comment

  1. Johanna

    Vad kul!! Heja heja!! ? Spännande sida med mentorer!

Leave a Reply

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén