Artiklar

Jag vill rekommendera…

…er alla att gå och skratta med Grotesco gänget på Scala teaterns “En nära döden revy”.  

Vi var där i lördags på matinén. Jag, maken, 15-åringen och 12-åringen. Visst, vissa referenser var svåra för mig och flera för kidsen. Men vi fick oss många goda skratt och tankeställare. Storartade skådespelarinsatser av hela gänget. Och de jag gillade bäst är Per Andersson, Henrik Dorsin och (ny för mig) Micke Lindgren (aka dj Trexx).

Var beredd – “det ballar ur” 😉

Njut!

PS. Vi laddade för denna revy genom att lyssna till Värvet-intervjun med Henrik Dorsin under påsklovsresan till min mor 🙂

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »