Psykisk Ohälsa
Jag är volontär vid självmordslinjen på lite oregelbundna volontärpass. Som sammanlagt adderas till 6 st på ett kvartal. 4h/pass.
Jag har under våren 2017 en paus från YAM, Youth Aware of Mental Health, och är inte ute på skolor som utbildare just nu. Nya tag hösten 2017.
Dessa uppdrag berikar varandra och mig massor. Jag trivs bra i att få verka preventivt på skolorna kring psykisk ohälsa och att få möta medmänniskor i djupa samtal på självmordslinjen. Ingen behöver må dåligt. Sök hjälp och ta emot hjälp!

Konsultuppdrag: Stiftelsen Stora Sköndal
Vi tar en ny (och för oss annorlunda) väg just nu, där jag kliver ner i antal timmar och inriktning. Jag lägger helt undan arbete på Inflytande och Delaktighetsfrågor för alla medarbetare och fokuserar på att genom teamchefer arbeta med aktiviteter. Aktiviteter som leds av några så att andra får möjlighet att delta. Aktiviteter som skall synliggöras innan att de ska ske och efteråt att de har skett. Att arbeta för att få det i den dagliga verksamheten oavsett vilka som är på plats.

Ledarutveckling: Minds Unlimited
Resan till att verka i Minds Unlimited och främst i ledarutbildningen; Search Inside Yourself, fortsätter. Just nu går jag en utbildning för att bli Mindfulnessinstruktör – det är ett steg som alla som ska jobba med Search Inside Yourself ska ha med sig som en gemensam bas.
Ledarutveckling: Coaching
Just nu har jag inga klienter som jag coachar. Är du intresserad av att bli utmanad av mig? Se mer om mig här på Perfect Coach.

MERAKI: Min blogg
Vadå Meraki? Att skapa något med själen + kreativitet eller själen + kärlek. Att lägga en bit av mig i det jag skapar.
Jag är för tredje året på raken med i bloggutmaningen Blogg100. Ett inlägg om dagen i 100 dagar. I år har jag som förut inget tema för dessa 100 inlägg utan allt möjligt får plats precis som vanligt.

MERAKI: Keramik
Vecka 19 ska jag tillsammans med min svägerska åka på en veckas drejkurs. Wohooo – det ska bli så kul! Hoppas på vårväder i Köpenhamn där vi ska vara. Och nej,  jag har inga planer på att jag måste sälja något jag skapar, eller att det måste vara av värde för någon annan än mig. Just nu.

Och som vanligt finner du även mina andra sidor som beskriver mig här:
Om mig.
samt
Vem är Therese “Tess” Mabon?