Just nu

Personlig utveckling och Relations Coaching
Är du intresserad av att prova coaching? Just nu har jag flera personer igång som jag är Coach/Mentor åt. Flera av personerna jag coachar nu har hittat mig här och fastnade tack vare min lilla film…kanske gör även du det?
Och jag skojar inte att min EGO-boost tog en toppnotering när en av de som jag coachade tidigare utbrast att jag var “hennes förstapris”.
Relationscoaching är en av mina nyare inriktningar och jag coachar individer enskilt, samt även i par eller den form som relationen har.

Personlig utveckling: Minds Unlimited och Mindfulnessgruppen
Under våren 2019 har jag haft uppdrag i grupper av ledare, medarbetare samt privatpersoner som kommit på kvällskurser. I skrivande stund vet jag ännu inte alls hur hösten kommer att se ut. Troligen inte någon kurs med privatpersoner.
Jag har tidigare bloggat lite om hur det är att leda dessa grupper och du kan läsa om den första gruppen här.

YAM
ett flerårigt projekt vid Karolinska Institutet, NASP, där jag är en av flera instruktörer som är ute och träffar 7:or, 8:or och 9:or på de skolor i länet som tillhör forskningsstudien. I höst kommer jag att träffa ungdomar på Ekerö och i Åkersberga. Till julen ska forskningsprojektet avslutas.  Och vi är ett gäng av instruktörerna som funderar vidare på hur vi ska ta oss an framtiden – dvs efter forskningen. Hur kan vi fortsätta erbjuda YAM till skolor och elever i Stockholm? Och vi ser även att det finns utrymme att möta lärare, skolledningar och föräldrar på annat sätt än det som görs idag.

MERAKI: Min blogg, skrivande, skapande
Vadå Meraki? Att skapa något med själen + kreativitet eller själen + kärlek. Att lägga en bit av mig i det jag skapar. Vilket jag i princip gör i allt…..och kanske särskilt i:
* Drejning och allmänt vara med händerna i lera hos Helena på Kisel Keramik.
* Bloggen….jag njuter både av att skriva och dela med mig. Jag älskar det och kan inte vara utan det längre.
* Burlesk får en plats här också. I höst fortsätter jag på Balettakademin med steg 2.

Appen då? TheLovers….
Jo, vi håller på att snickra på en app där vi vill dela med oss av tips, ge dig/er utmaningar, frågor, får dig/er att reflektera, mm….du kan redan nu följa oss lite långsamt i vår tillväxt både på Instagram och på vår Facebook sida. Jag har just nu en alldeles för stor respekt för slutprodukten som skapar en förminskning av mig själv i mitt skapande av innehållet. Så dags att slänga bort kritikern och jämföraren och bara skapa innehåll. Vi hoppas att nå er med version 1.0 under sensommaren.

Sex, lust och relationer
Saknar du någon att prata sex, lust och relation med? Flera vänner efterlyser någon att prata sex med och nu pratar de med mig. Du får gärna prata sex med mig med om du vill.
Eller läsa om lust och sex kanske?

Alla dessa delar berikar varandra och mig massor. Och låter mig vara HELA TESS. I allt jag gör. Vilket är en förutsättning för att jag ska fortsätta vara i min lust.

Du finner även mer Om mig här.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Share
Translate »