Just nu

Ledarutveckling: Minds Unlimited
Under tidiga hösten har jag assisterat Peter med Fanny i en 8-veckors grundkurs i Mindfulness och skulle nu varit igång med att leda min egen grupp….men då har en lunginflammation med mykoplasma-bakterier attackerat mig så jag får vackert vänta tills jag inte längre smittar…kanske jag kan starta 25 oktober med att leda.

Ledarutveckling: Coaching
Är du intresserad av att prova coaching? Just nu har jag tre personer igång som jag är Mentor/Coach åt. En av personerna jag coachar nu har hittat mig här och fastnade tack vare min lilla film…kanske gör även du det?

MERAKI: Min blogg
Vadå Meraki? Att skapa något med själen + kreativitet eller själen + kärlek. Att lägga en bit av mig i det jag skapar.
Genom att blogga och skriva så blir jag liksom mer av mig så det är en viktig del i mitt liv idag. Just nu saknar jag en meraki – mera keramik i mitt liv. Så har du tips på en drejskivan och en ugn som finns tillgänglig för en som vill skapa – hör av dig.

Psykisk Ohälsa
Jag har i drygt ett år varit volontär vid självmordslinjen på lite oregelbundna volontärpass. Just nu har jag en paus på ett par månader.
Jag har i september 2017 varit igång (igen) med att instruera i YAM, Youth Aware of Mental Health och fick en förfrågan om att ta en en till skola. Men det sammanföll med lunginflammationen och mykoplasma-bakterierna så det får vänta.

Lärande
Asså – här startade jag en kurs vid Högskolan i Skövde som jag hoppade av. Även denna då jag 1, inte var bekväm eller tillräckligt inre motiverad att fullfölja det som skulle göras enligt alla högskolans regler och 2, då orken tog slut i samband med lunginflammationen….men den i sig ledde mig in på ett lärande om sex. Och det vill jag fortsätta med. Att lära mig mer om min kropp och sex.

Alla dessa delar ovan berikar varandra och mig massor. Jag trivs bra i att göra så lite som möjligt, vara kreativ, möta ungdomar, möta stödsökande, coacha, lyssna, skriva och bara vara.

Och som vanligt finner du även mina andra sidor som beskriver mig här:
Om mig.
samt
Vem är Therese “Tess” Mabon?

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Share