Just nu

Personlig utveckling och Relations Coaching
Är du intresserad av att prova coaching? Just nu har jag flera personer igång som jag är Coach/Mentor åt. Flera av personerna jag coachar nu har hittat mig här och fastnade tack vare min lilla film…kanske gör även du det?
Och jag skojar inte att min EGO-boost tog en toppnotering när en av de som jag nu coachar utbrast att jag var “hennes förstapris”. Kom och bli coachad av mig när du är redo 🙂
Relationscoaching är en av mina nyare inriktningar och jag coachar både individer enskilt, samt även i par eller den form som relationen har.

Personlig utveckling: Minds Unlimited och Mindfulnessgruppen
I januari startar min nya grupp med privatpersoner och den är redan FULLBOKAD 🙂
Jag har även ett par företagsgrupper på gång, ännu inga tider klara dock.
Min första privatperson-kurs avslutade jag i maj och jag är så glad och tacksam över att ha fått leda den gruppen och de som jag haft därefter. Du kan läsa om den första gruppen här.

YAM
ett flerårigt projekt vid Karolinska Institutet, NASP, där jag är en av flera instruktörer som är ute och träffar 7:or, 8:or och 9:or på de skolor i länet som tillhör forskningsstudien. Under våren 2019 är jag ute på skolor Nynäshamn, Norrtälje samt Botkyrka.

MERAKI: Min blogg, skrivande, skapande
Vadå Meraki? Att skapa något med själen + kreativitet eller själen + kärlek. Att lägga en bit av mig i det jag skapar. Vilket jag i princip gör i allt…..och kanske särskilt i:
* Jag kommer att fortsätta dreja för fullt på torsdagar hos Helena på Kisel Keramik.
* Bloggen….jag skriver en hel del och njuter både av att skriva och dela med mig. Jag älskar det och kan inte vara utan det längre.

Sex, lust och relationer
Saknar du någon att prata sex, lust och relation med? Flera vänner efterlyser någon att prata sex med och nu pratar de med mig. Du får gärna prata sex med mig med om du vill.
Eller läsa om lust och sex kanske?
Jag skriver ju inte bara på denna blogg utan du finner mig även i en annan blogg. Och tankar, reflektioner, fantasier och andra anekdoter finns förstås med där också. Allt om sex. Lite mer explicit än för de “vanliga läsarna” 🙂
Vill du läsa? Hör av dig så skickar jag dig rätt.

Appen då? TheLovers….
Jo, vi håller på att snickra på en app där vi vill dela med oss av tips, ge dig/er utmaningar, frågor, får dig/er att reflektera, mm….du kan redan nu följa oss lite långsamt i vår tillväxt både på Instagram och på vår Facebook sida. Just nu (januari 2019) sitter jag och knappar in innehållet då utvecklarna på Sri Lanka jobbar på i hög fart.

Alla dessa delar berikar varandra och mig massor. Och låter mig vara HELA TESS. I allt jag gör. Vilket är en förutsättning för att jag ska fortsätta vara i min lust.

Du finner även mer Om mig här.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Share