Just nu

Personlig utveckling och Relations Coaching
Är du intresserad av att prova coaching? Just nu har jag flera personer igång som jag är Coach/Mentor åt. Flera av personerna jag coachar nu har hittat mig här och fastnade tack vare min lilla film…kanske gör även du det?
Och jag skojar inte att min EGO-boost tog en toppnotering när en av de som jag nu coachar utbrast att jag var “hennes förstapris”. Kom och bli coachad av mig när du är redo 🙂
Relationscoaching är en av mina nyare inriktningar och jag coachar både individer enskilt, samt även i par eller den form som relationen har.

Personlig utveckling: Minds Unlimited
I höst kommer jag att leda en ny grupp privatpersoner…kanske är det du? Du kan anmäla dig (och/eller tipsa annan person) till min kurs med start torsdagen den 11 oktober här.
Under hösten är jag ute på Yasuragi med en grupp medarbetare och på OX2 med ett gäng medarbetare även där.
Min förra privat-kurs avslutade jag i maj och jag är så glad och tacksam över att ha fått leda dessa veckor. Du kan läsa lite om det här.

YAM
ett flerårigt projekt vid Karolinska Institutet, NASP, där jag är en av flera instruktörer som är ute och träffar 7:or, 8:or och 9:or på de skolor i länet som tillhör forskningsstudien. Under hösten är jag ute på skolor i bland annat Sollentuna och Lidingö.

MERAKI: Min blogg, skrivande, skapande
Vadå Meraki? Att skapa något med själen + kreativitet eller själen + kärlek. Att lägga en bit av mig i det jag skapar. Vilket jag i princip gör i allt…..och kanske särskilt i:
* Jag drejar för fullt på torsdagar hos Helena på Kisel Keramik.
* Bloggen….jag skriver lite då och då och njuter av att både skriva och dela med mig. jag faktiskt älskar det och kan inte vara utan det längre.

Sex, lust och relationer
Saknar du någon att prata sex, lust och relation med? Flera vänner efterlyser någon att prata sex med och nu pratar de med mig. Du får gärna prata sex med mig med om du vill.
Eller läsa om lust och sex kanske?
Jag skriver ju inte bara på denna blogg utan du finner delar av mina texter (50 139 ord) till min novell-utmaning (NaNoWriMo) i  en annan blogg. Och tankar, reflektioner, fantasier och andra anekdoter finns förstås med där också. Allt om sex.
Vill du läsa? Hör av dig så skickar jag dig rätt.

Appen då? TheLovers….
Jo, vi håller på att snickra på en app där vi vill dela med oss av tips, ge dig/er utmaningar, frågor, får dig/er att reflektera, mm….du kan redan nu följa oss lite långsamt i vår tillväxt både på Instagram och på vår Facebook sida.

Alla dessa delar ovan berikar varandra och mig massor. Och låter mig vara HELA TESS. I allt jag gör. Vilket är en förutsättning för att jag ska fortsätta vara i min lust.

Du finner även mer Om mig här.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Share