Psykisk Ohälsa
Jag är volontär vid självmordslinjen på lite oregelbundna volontärpass. Som sammanlagt adderas till 6 st på ett kvartal. 4h/pass.
Jag har under våren 2017 en paus från YAM, Youth Aware of Mental Health, och har inte varit ute på skolor under våren 2017, men till hösten blir det nya tag och jag har redan bokat in mig på en första skola under period 1 (av 4).
Dessa uppdrag berikar varandra och mig massor. Jag trivs bra i att få verka preventivt på skolorna kring psykisk ohälsa och att få möta medmänniskor i djupa samtal på självmordslinjen. Ingen behöver må dåligt. Sök hjälp och ta emot hjälp!

Konsultuppdrag: Stiftelsen Stora Sköndal
Här är jag nu i en avslutningsfas där jag lägger stöd och tid endast till teamchefer i deras arbete med aktiviteter. Aktiviteter som ska ledas av några så att andra får möjlighet att delta. Aktiviteter som skall synliggöras för de ska ske och efter de har skett, synliggöras för kollegor och anhöriga. Att arbeta för att få aktiviteter in i den dagliga verksamheten oavsett vilka som är på plats.

Ledarutveckling: Minds Unlimited
Resan till att verka i Minds Unlimited och främst i ledarutbildningen; Search Inside Yourself, fortsätter. Jag har just gått färdigt min instruktörsutbildning i mindfulness och ska nu “bara” läsa klart “Full Catastrophe Living”, och jag är nog halvvägs i alla fall. Då kommer diplomeringen också. Även här är jag redan nu inbokad för att assistera vid mindfulness 8-veckors kurs i höst.

Ledarutveckling: Coaching
Är du intresserad av att bli utmanad av mig? Se mer om mig här på Perfect Coach. Personen jag coachar nu har hittat mig här och fastnade tack vare min lilla film…kanske gör även du det?

MERAKI: Min blogg
Vadå Meraki? Att skapa något med själen + kreativitet eller själen + kärlek. Att lägga en bit av mig i det jag skapar.
Jag är för tredje året på raken med i bloggutmaningen Blogg100. Ett inlägg om dagen i 100 dagar. I år har jag som förut inget tema för dessa 100 inlägg utan allt möjligt får plats precis som vanligt. Och nu är vi väl ändå på slutspurten tror jag…idag är väl inlägg nummer 83 av 100(?).

MERAKI: Keramik
En veckokurs i drejning hos en fantastisk mästare och hans assistenter är galet bra och kan bara varmt rekommenderas. En av våra livs bästa veckor som jag och svägerskan var överens om. Så nu är jag sugen på vilken “sorts” meraki-vecka det ska bli nästa år…..

Och som vanligt finner du även mina andra sidor som beskriver mig här:
Om mig.
samt
Vem är Therese “Tess” Mabon?

Share