Just nu

Ledarutveckling: Minds Unlimited
Under hösten 2017 har det blivit intern-påfyllnadsdagar och ett assisterade av en grundkurs. Och idag fick jag klartecken på att min kurs i vår startar på onsdagar istället som för tidigare fredagar. Vi är många ledare som “slåss” om kurserna så vi får dela med oss. Min startar 7 mars och pågår till 9 maj. Välkommen att hänga med mig där om du vill!

Ledarutveckling: Coaching
Är du intresserad av att prova coaching? Just nu har jag tre personer igång som jag är Mentor/Coach åt. En av personerna jag coachar nu har hittat mig här och fastnade tack vare min lilla film…kanske gör även du det?

MERAKI: Min blogg, skrivande, skapande
Vadå Meraki? Att skapa något med själen + kreativitet eller själen + kärlek. Att lägga en bit av mig i det jag skapar.
Genom att blogga och skriva så blir jag liksom mer av mig så det är en viktig del i mitt liv idag. Just nu saknar jag mera keramik i mitt liv och väntar ivrigt stående på kölistan till att få börja en kurs i vår hos Kisel Keramik. Och gissa vad…jag har antagit utmaningen att skriva 50 000 ord i november i NaNoWriMo = National Novel Writing Month. Men jisses vad jag ligger efter redan nu…siktade på att skriva 2000 ord/dag och således nått fram till 50 000 ord redan den 25:e, och idag den 28 nov så ligger jag snyggt på 27 764 ord. Bara att köra vidare och skriva på…min nuvarande tanke är att tillåta mig att skriva fram till nyåret. Sen kika på hur och om det går att pussla ihop orden till en eller flera längre texter.

Psykisk Ohälsa
Jag har i drygt ett år varit volontär vid självmordslinjen på lite oregelbundna volontärpass. Just nu har jag en paus på ett par månader.
Jag har i september 2017 varit igång (igen) med att instruera i YAM, Youth Aware of Mental Health och kommer som det ser ut just nu att vara ute på två olika skolor. En i september och en i november…och vårens schema är just klart och då ska jag ut på en skola i Tyresö i januari/februari och i maj i Salem.

Lärande
Asså – här startade jag en kurs vid Högskolan i Skövde som jag hoppade av. Även denna då jag 1, inte var bekväm eller tillräckligt inre motiverad att fullfölja det som skulle göras enligt alla högskolans regler och 2, då orken tog slut i samband med lunginflammationen….men den i sig (alltså lunginflammationen) ledde mig in på ett lärande om sex. Och det vill jag fortsätta med. Att lära mig mer om min kropp och sex.
Och att vara i relation med mig och med andra.
Så nu har jag även gått en kurs i intimmassage och lärt mig lite tekniker och grepp. Bara att öva och träna mer här hemma. Intimmassage kan även kallas dearmorering.

Alla dessa delar ovan berikar varandra och mig massor. Jag trivs bra i att göra så lite som möjligt, vara kreativ, möta ungdomar, möta stödsökande, coacha, lyssna, skriva och bara vara.

Och som vanligt finner du även mina andra sidor som beskriver mig här:
Om mig.
samt
Vem är Therese “Tess” Mabon?

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Share