Just nu

Ledarutveckling: Minds Unlimited
Under våren 2018 hittar du mig assisterande med Helena på fredagar en kurs för privatpersoner och min kurs som jag leder startar den 7 mars och pågår till 9 maj. Välkommen att hänga med mig där om du vill!
Jag kommer även att finnas med ledarutveckling ute på Yasuragi (februari – juni ) där jag får assistera Janne i både The Gap och The Connection med Yasuragis ledningsgrupp. Ser mycket fram emot det!!

Ledarutveckling: Coaching
Är du intresserad av att prova coaching? Just nu har jag flera personer igång som jag är Coach/Mentor åt. Flera av personerna jag coachar nu har hittat mig här och fastnade tack vare min lilla film…kanske gör även du det?
Och jag skojar inte att min EGO-boost tog en toppnotering när en av de som jag nu coachar utbrast att jag var “hennes förstapris”. Kom och bli coachad av mig när du är redo 🙂

MERAKI: Min blogg, skrivande, skapande
Vadå Meraki? Att skapa något med själen + kreativitet eller själen + kärlek. Att lägga en bit av mig i det jag skapar. Vilket jag i princip gör i allt…..och kanske särskilt i:
* Torsdagar under våren 2018 – lägger jag skapande i lera på Kisel Keramik.
* En helg i april åker jag på skrivarkurs med Helena och Sara med Bob Hansson!!

Psykisk Ohälsa och Hälsa
Under våren 2018 ska jag instruera i YAM, Youth Aware of Mental Health och kommer som det ser ut just nu att vara ute på tre olika skolor.
Jag har tagit en längre paus från mitt volontärarbete vid Självmordslinjen.

Sex
Saknar du någon att prata sex med? Flera vänner efterlyser någon att prata sex med och nu pratar de med mig. Du får gärna prata sex med mig med om du vill.
Eller läsa om sex kanske?
Jag skriver ju inte bara på denna blogg utan du finner delar av mina texter (50 139 ord) till min novell-utmaning (NaNoWriMo) i  ett hem här. VARNING – mycket sex!! 😉

Alla dessa delar ovan berikar varandra och mig massor. Och låter mig vara HELA TESS. I allt jag gör. Vilket är en förutsättning för att jag ska fortsätta vara i min lust.

Och som vanligt finner du även mina andra sidor som beskriver mig här:
Om mig.
samt
Vem är Therese “Tess” Mabon?

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Share