Ledarutveckling: Minds Unlimited
Resan till att verka i Minds Unlimited och främst i ledarutbildningen; Search Inside Yourself, fortsätter. Jag har just gått färdigt min instruktörsutbildning i mindfulness och ska nu “bara” läsa klart “Full Catastrophe Living”, och jag är nog halvvägs i alla fall. Då kommer diplomeringen också. Även här är jag redan nu inbokad för att assistera vid mindfulness 8-veckors kurs i höst. Så om du är inbokad för en kurs på torsdagskvällar så kanske vi möts 🙂

Ledarutveckling: Coaching
Är du intresserad av att bli utmanad av mig? Se mer om mig här på Perfect Coach. Personen jag coachar nu har hittat mig här och fastnade tack vare min lilla film…kanske gör även du det?

MERAKI: Min blogg
Vadå Meraki? Att skapa något med själen + kreativitet eller själen + kärlek. Att lägga en bit av mig i det jag skapar. I mitt skrivande blir jag liksom mer av mig så det är en viktig del i mitt liv idag.

Psykisk Ohälsa
Jag är volontär vid självmordslinjen på lite oregelbundna volontärpass.
Jag drar under hösten 2017 igång (igen) med att instruera i YAM, Youth Aware of Mental Health, och jag har redan bokat in mig på en första skola under period 1.
Dessa uppdrag berikar varandra och mig massor. Jag trivs bra i att få verka preventivt på skolorna kring psykisk ohälsa och att få möta medmänniskor i djupa samtal på självmordslinjen. Ingen behöver må dåligt. Sök hjälp och ta emot hjälp!

Och som vanligt finner du även mina andra sidor som beskriver mig här:
Om mig.
samt
Vem är Therese “Tess” Mabon?

Share