Just nu

Personlig utveckling: Minds Unlimited
I höst kommer jag att leda en ny grupp privatpersoner…kanske är det du? Du kan anmäla dig (och/eller tipsa annan person) till min kurs med start fredagen den 21 september här.
Jag har assisterat med Janne i en ledargrupp ute på Yasuragi (februari – juni ) i både The Gap och The Connection med ett gäng nya chefer från Yasuragi.
Min egen privat-kurs har jag precis avslutat och jag är så glad och tacksam över att ha fått leda dessa veckor tillsammans med gruppen. Du kan läsa lite om det här.

Personlig utveckling: Coaching
Är du intresserad av att prova coaching? Just nu har jag flera personer igång som jag är Coach/Mentor åt. Flera av personerna jag coachar nu har hittat mig här och fastnade tack vare min lilla film…kanske gör även du det?
Och jag skojar inte att min EGO-boost tog en toppnotering när en av de som jag nu coachar utbrast att jag var “hennes förstapris”. Kom och bli coachad av mig när du är redo 🙂

YAM
ett flerårigt projekt vid Karolinska Institutet, NASP, där jag är en av flera instruktörer som är ute och träffar 7:or, 8:or och 9:or på de skolor i länet som tillhör forskningsstudien. Nu är det förstås sommarlov och till hösten väntar nya skolor och förhoppningsvis skall hela projektet vara färdigforskat till juni 2019 så då kan vi på allvar få komma ut till alla som behöver, inte bara de som ska ingå i studien.

MERAKI: Min blogg, skrivande, skapande
Vadå Meraki? Att skapa något med själen + kreativitet eller själen + kärlek. Att lägga en bit av mig i det jag skapar. Vilket jag i princip gör i allt…..och kanske särskilt i:
* Jag ska fortsätta med keramik hos Helena på Kisel keramik.
* Jag var ju på skrivarkurs med Helena och Sara som Bob Hansson arrangerade. Fantastisk!
* Bloggen….jag skriver lite då och då och njuter av att både skriva och dela med mig. jag faktiskt älskar det och kan inte vara utan det längre.

Sex, lust och relationer
Saknar du någon att prata sex, lust och relation med? Flera vänner efterlyser någon att prata sex med och nu pratar de med mig. Du får gärna prata sex med mig med om du vill.
Eller läsa om lust och sex kanske?
Jag skriver ju inte bara på denna blogg utan du finner delar av mina texter (50 139 ord) till min novell-utmaning (NaNoWriMo) i  en annan blogg. Och tankar, reflektioner, fantasier och andra anekdoter finns förstås med där också. Allt om sex.
Vill du läsa? Hör av dig så skickar jag dig rätt.

Alla dessa delar ovan berikar varandra och mig massor. Och låter mig vara HELA TESS. I allt jag gör. Vilket är en förutsättning för att jag ska fortsätta vara i min lust.

Du finner även mer Om mig här.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Share