Artiklar

Lönearbete förkortar ditt liv?

Detta klistermärke fångade mitt öga imorse. Och jag drog mig till minnes en undersökning ifrån Storbritannien som jag skrivit om i ett tidigare inlägg (mer om arbete). Om hur en person för att vara anställd respektive arbeta i sitt egna företag behövde 2,5ggr mer i ersättning/lön för att “sälja sin frihet”, vs den ersättning som samma person var villig att acceptera som enskild företagare.

Jag har också tidigare skrivit ett annat inlägg om att arbeta som jag passar på att tipsa om också.

Och så klart är jag nyfiken på din inställning. Hur viktig är friheten vs ersättningen? Och upplever du det som att du förkortar ditt liv med 8h per dag som anställd?

Inlägg 18/100 i #blogg100. 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »