Lust och Sex

Efter att jag skickat ut en fråga i Universum på min blogg och via mina Facebook-kanaler så har jag fått massa kärlek, hejarop och kraft att här även skapa en egen sida kring lust och sex.

Just nu har jag, för dig som gillar att få saker och ting sorterat, skapat en ny kategori som heter just Lust och Sex som du finner längst ned på varje sida eller genom att klicka här! Där kan du lätt klicka dig fram till alla mina inlägg som jag tycker har att göra med lust och sex. Och nu har jag idag (20 juni) uppdaterat med några fler inlägg som jag tidigare missat….

Kanske lyckas jag skapa en del automatiserat flöde i denna eller så får det bli som det blir. Glad är jag för all ego-boostande från er alla – ingen nämnd ingen glömd. Och det som först var kommentarer från enbart kvinnor på bloggen, blev sen blandat och det som var tvärtom i kommentarerna på FB (först enbart män, sen blandat) blev så fint tillsammans att jag går vidare stärkt i min tro att det är rätt det jag gör.

OBS – allt jag skriver om är inte självupplevt, en del kan vara fantasier…men låt dig svepas med av stämningen och känslan i det jag försöker förmedla så spelar det ju ingen större roll om det är en sanning eller ej….eller hur?

Kärleksbrev och hejarop tas som alltid tacksamt emot.

Kramar till dig du modiga läsare…hoppas jag kan inspirera till mer mod i din lust och i din sexualitet, men framförallt till mer av dig i dina relationer. Det är just dit jag hoppas komma när jag experimenterar och expanderar i min komfortzon. Att kunna vara mer av mig med andra. Mest, mest, mest med min make <3

Share
Translate »