Bloggen

men, du är väl inte pensionär heller…

…utbrast Daniel häromdagen när vi träffades på skördemarknaden.

Och så senare på kvällen så uttryckte sig Seth, och personer runt honom, att han kommer att landa någonstans. Åh, längtan i mig blev stark.
Jag vill också landa någonstans. Nu. Snart.

Jag har en dröm, en bild, en idé, en längtan av att landa, av att inte känna mig pensionerad. Och det växte sig mycket starkare idag än på länge.

Så om du har ett uppdrag där jag kan bidra – hör av dig till mig.

Share

Leader coach maximizer

6 Comments

 • Webbtanten

  Att landa är skönt. Men samtidigt är det otroligt stimulerande tycker jag att flyga omkring och låta tankarna virvla. Vi har landat. Bloggar om det på torsdag 🙂

  • therese@mabon.se

   Ett fint uttryck ditt med. Att rota sig. Det gillar jag också. Och just nu är det nog mer landa jag vill. inte rota mig där jag landar kanske, utan snarare liksom få känna att det är här jag kan få landa de dagar jag vill. Och tillhöra flygflottan som landar där. Och så kan vi få flyga högt tillsammans i flygflottan.

  • therese@mabon.se

   Nej, jag vet att en ibland inte behöver landa och att det är bra för mig att flyga fritt. Och jag vill flyga tillsammans med andra nu. Och veta att det finns plats att landa. Men som Gunnar nämner i en kommentar…det är inte samma ställe jag landar på som det ställe där jag slår rot, rotar mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »