Artiklar

Min dag 31 mars – #blogg100

Jo, jag tar mig friheten idag att bara göra ett riktigt kort inlägg och tar resten av dagen till att bara vara. Eller ja, det är nog inte riktigt rätt det heller, men det blir inte ett så långt inlägg i alla fall.

Påminner er alla och mig själv om vikten av att läsa andras bloggar, kommentera och uppmuntra och utbyta ideér.

Här kommer min lista över dagens läsande, inspirerande, tänkande, tyckande och varande.
En lång konversation på min vän Karins FB.
Styrkekramar till en annan vän BiB i jobbig tid.
Skickade dessa ord till vännen Jacob då han upplevde för mycket negativitet igår och inte ville vara med i det.
“Every thought that you have impacts you. By shifting from a thought that weakens to one that strengthens, you raise your energy vibration and strengthen yourself and the immediate energy field.” Dr Wayne W Dyer
Och läste följande blogginlägg:
Om Gamification hos Diggjo.com
Om Gamification hos konkret.nu
Och ett äldre inlägg om Pomodorotekniken som var ny för mig 🙂

Och i övrigt vill jag nu bara ligga i solen och njuta med vovven!

Inlägg 31/100, yihaaaaa 🙂

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »