Bloggen,  Coaching

Olika nivåer i kommunikation

igår träffade jag en ny coach och vi samtalade bland annat om olika nivåer av kommunikation, olika frekvenser. Det var härligt och öppet i vårt samtal. Och sjukt många insikter trillade liksom på plats. Ser fram emot våra kommande tre samtal i maj! 

Senare samma dag träffade jag en god väns make för att få fler insikter. Denna gång inte om mig, utan om mitt uppdrag. Även detta samtal rörde sig i samma riktning och innehåll. Nivåer. Så tacksam över att få ha sån tillgång till fantastisk kompetens i mitt nätverk. 

Och idag, bredvid rugbyplanen, pratade jag med en av föräldrarna till en av spelarna. Samtalen med just denna förälder håller dig ofta i häraden kring kvantfysik som jag är intresserad av och han likaså. Och vart tar samtalet vägen? Jo till nivåer. Hur vi genom en ökad förståelse kan vandra mellan olika nivåer och vara på just den nivån som krävs för att åstadkomma det vi drivs av. Och att det inte är en högre grad av utbildning som måste till. Utan en högre grad av förståelse.

Och mitt i alla dessa samtal så kan jag verkligen fullt ut vara i min innersta essans. Och bara att få vara där fullt ut gör mig lycklig och ger mig en ökad förståelse! 

Inlägg 55/100

Share

Leader coach maximizer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »