skulle jag välja om idrottslärarprogrammet?

Jag är så glad att Sofie med familj flyttat tillbaka norrut. Jag har inte riktigt fattat att jag saknat henne. Så nu är jag glad att hon bor nära igen.
Vi gick på GIH tillsammans en gång i tiden och sist vi träffades så frågade hon mig om jag skulle ha valt att gå Idrottslärarlinjen igen.

En himla bra fråga och mitt svar blev nej. Då skulle jag ha skickat in rätt uppgifter till antagningen så att jag kunnat gå Personalvetarprogrammet. Sist glömde jag nämligen att bifoga arbetslivserfarenheten. Så jag kom inte in på mitt första alternativ utan mitt 3:e…men livets vägar har tagit mig till idag hur som helst.
Tacksam för frågan Sofie!

Sofies svar på densamma frågan? Ett nej där också. Nej då skulle Sofie sökt till fysioterapeutprogrammet på en gång. Istället för att läsa där nu. Här tar oss livets vägar på de sträckor vi kanske minst anar, men vi kommer framåt dit vi är ämnade förr än senare 🙂

Ett throwbackfoto från GIH-tiden…(nej, jag var inte utklädd till sista festen med gänget…jag var på väg till Sydafrika för att titta på VM 1995)

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Go Top
Translate »