Om mig

Framåt? Vad gör jag nu, idag och imorgon?

Jag hjälper personer och organisationer i utveckling och växande.
Idag arbetar jag med att öka medvetenheten kring psykisk hälsa, just nu med att möta elever kring rollspel och samtal. Jag är även mindfulnessinstruktör och leder kurser för privatpersoner via Mindfulnessgruppen.
Jag är även en av Senior Trainers som via Minds Unlimited (systerföretag till Mindfulnessgruppen) möter grupper inom näringslivet där vi arbetar med vår svenska version av Googles ledarutbildning SIY – Search Inside Yourself.

Coaching är något jag gillar att göra, är bra på och kanske är det något som kan intressera dig? Just nu har jag platser öppna för nya klienter.
Du finner mig hos mentorerna.se eller på mailen!

Vill du prova att lära och växa tillsammans med min hjälp?

cropped-Fotograf-Sandra-Bosdotter-3.jpg

När jag inte är aktiv i uppdrag, eller utvecklar mig själv, så finner du mig troligen… promenerades i skogen med hunden, njutande av mat tillsammans med familjen, skrivandes, läsandes, tränande eller i djupa utbyten med några vänner. Eller bara i njutning. 

Mitt professionella förflutna?
Jag har varit delägare och drivit flera bolag.  Jag har varit anställd i kommunala verksamheter, statlig verksamhet, privata verksamheter och ideella föreningar. Jag har haft uppdrag som chef och som vd. Jag har arbetat som ledare. Jag har arbetat med utveckling, jag har arbetat med lärande. Jag har arbetat med laganda, kultur och grupper.

Mina tidigare titlar?
Processledare, VD, forskningsansvarig, handläggare, idrottslärare, engelsklärare, coach och handledare.

Utbildningar?
Engelsklärare och idrottslärare vid Stockholmsuniversitet och GIH.
Folkhälsovetare vid GIH.
Coach genom ICF.
Mindfulnessinstruktör via Mindfulnessgruppen.
Senior Trainer inom SIY (Search Inside Yourself) via Minds Unlimited.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Share

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »