Artiklar,  Coaching,  Lust och sex,  Relationer

Vad jag lär mig av David Schnarch

Förra våren gick jag en kurs i Relationsmedvetenhet och fick göra bekantskap med ett nytt namn på kursen. Dr David Schnarch. Psykolog. Terapeut. Författare. Relationsguru. Nytänkare. Perspektivgivare.

En bekantskap som fått mitt gillande omedelbart. Under kursen gjorde vi en del övningar utifrån Davids grundläggande koncept (4 Points of Balance) och jag håller nu på att läsa färdigt den andra boken jag läser av honom, “Intimacy and Desire“.

I mina ögon och ifrån mitt perspektiv är David och hans synsätt ganska revolutionerande vad gäller befintlig relationsterapi. Jag hoppas att du gillar detta lilla klipp med honom från Big Think där han svarar på ett par av tittarnas frågor.

Mina tidigare artiklar inspirerade av David Schnarch:

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »