Artiklar

Here I go…

jag tar mitt kliv ut i det okända, men ändå kända. någonstans inom mig är det känt. men jag har inte satt ord på det tidigare eller lyssnat till mina känslor. så nu först är det dags. att arbeta för mig själv. i min egna firma. mitt egna AB. och jag känner att genom att arbeta för mig själv – så arbetar jag för alla andra i världen. fråga mig inte hur just nu. jag bara vilar trygg i den känslan. otroligt tryggt och skönt.

tillit. tillit. tillit.

titta närmare på det ordet. tillit. ett palindrom. ett ord som sträcker sig från mig till dig. och om jag vågar sträcka det till dig först. då litar jag i trygghet att jag får detsamma tillbaka av dig. livet blir enkelt att leva. varje dag. och fullt av glädje.

joy. joy. joy.

Namaste friends!

Share

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »