Just nu

Personlig utveckling och Relations Coaching
Är du intresserad av att prova coaching? Just nu har jag flera personer igång som jag är Coach/Mentor åt. Flera av personerna jag coachar nu har hittat mig här och fastnade tack vare min lilla film…kanske gör även du det?
Och jag skojar inte att min EGO-boost tog en toppnotering när en av de som jag coachade tidigare utbrast att jag var “hennes förstapris”.
Relationscoaching är en av mina nyare inriktningar och jag coachar individer enskilt, samt även i par eller den form som relationen har.

Personlig utveckling: Minds Unlimited och Mindfulnessgruppen
Under 2019 har jag haft uppdrag i grupper av ledare, medarbetare samt privatpersoner som kommit på kvällskurser.
Jag har tidigare bloggat lite om hur det är att leda dessa grupper och du kan läsa om den första gruppen här.

YAM
ett flerårigt projekt vid Karolinska Institutet, NASP, där jag är en av flera instruktörer som är ute och träffar 7:or, 8:or och 9:or på de skolor i länet som tillhör forskningsstudien. I höst kommer jag att träffa ungdomar på Ekerö. Till julen ska forskningsprojektet avslutas.  Och vi är ett gäng av instruktörerna som funderar vidare på hur vi ska ta oss an framtiden – dvs efter forskningen. Hur kan vi fortsätta erbjuda YAM till skolor och elever i Stockholm? Och vi ser även att det finns utrymme att möta lärare, skolledningar och föräldrar på annat sätt än det som görs idag.

MERAKI: Min blogg, skrivande, skapande
Vadå Meraki? Att skapa något med själen + kreativitet eller själen + kärlek. Att lägga en bit av mig i det jag skapar. Vilket jag i princip gör i allt…..och kanske särskilt i:
* Drejning och allmänt vara med händerna i lera hos Helena på Kisel Keramik.
* Bloggen….jag njuter både av att skriva och dela med mig. Jag älskar det och kan inte vara utan det längre.
* Burlesk får en plats här också. Fast jag får ta en paus under hösten 2019…vi blev inte tillräckligt många i min klass.

Vår app TheLovers….
Här hittar du den för att ladda ner till din mobil:
Hos AppStore
Hos GooglePlay
Och genom vår app vill vi hylla parrelationen. Hjälp oss gärna att sprida budskapet i sociala medier med #theloversapp.
Vi är även nyfikna på vad du som laddat ner och startat ditt användande tycker om appen just nu. Vi älskar feedback och vill ge mer kärlek till appen och då gagnar det ju inte bara dig utan många fler också.

Sex, lust och relationer
Saknar du någon att prata sex, lust och relation med? Flera vänner efterlyser någon att prata sex med och nu pratar de med mig. Du får gärna prata sex med mig med om du vill.
Eller läsa om lust och sex kanske?

Alla dessa delar berikar varandra och mig massor. Och låter mig vara HELA TESS. I allt jag gör. Vilket är en förutsättning för att jag ska fortsätta vara i min lust.

Du finner även mer Om mig här.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Share
Translate »