Bloggen

Resultat av feng shui-andet…

  Det bidde så här, och det känns som att jag är på gång. Inte riktigt klar kanske, men har kommit en bra bit på vägen. Hittade blommorna och krukorna på Plantagen, ändrade vår egengjorda namnskylt till ljusare och fler färger och skapade en ny sådan till nya entrén, där vi tidigare inte har haft en sådan. Just nu leker vi med bokstäverna i vårt efternamn, M A B O N – May Abundance Be Overflowing Now. Den provar vi just nu och jag har fler i kladdblocket hemma.

Jo – skyltarna gillar jag särskilt mycket. Dessa fann jag på Fat Cat på Söder. Ogillar att de ska ta in vardagsporslin – det finns ju vägg i vägg med dem hos Keramikerna. Och där är det som jag har gått mina kurser i keramik. Det rekommenderar jag dig att prova. Anna och Mia är fantastiska och det är så härligt att få vara kreativ med leran.

Vad det står på skyltarna?
“If you were waiting for a sign, this is it.”
och
“I stop for LOVE!”

Inlägg 28/100 i #blogg100. 🙂

Share

Leader coach maximizer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »